A Te mesés történeted

A meséd csak megírásra vár, készen állsz rá?

Mindenkinek van egy meséje.

Kortól, nemtől és egyéb körülményektől függetlenül. Van egy történet, amiben életre kelhetnek a szív-lélek táplálta gondolatok, érzések. Amiben megjelenhetnek a hamuban sült pogácsaként őrizgetett tudásmagok, a még meg nem valósított álmok, s a kitaposott ösvények, melyek nem egyszer az erdő mélyére vezetnek.

A bemutatkozó meséket itt találod:

Mindenki mesehős. A saját életének főhőse. Mindenki királylány vagy királyfi, akikre az ígéretek beteljesülése vár.

Jóságos sárkány vár felé repül

Mindenkinek van egy sárkánya, aki felléphet haragos őrként, vagy szenvedélyes tüzet adó, égig repítő erőként.


Országút, ami gyönyörű felhők alatt a messzibe vezet

Mindenkinek van egy útja. Egy út, ami kihívásokkal kikövezett, aminek a járása közben segítők, égi-földi útmutatások bukkannak fel, s aminek a végén a beteljesült vízió tárt karokkal, s erős hittel várja az egymásra találást.

A mese felemel, elrepít, a béka perspektívát madárlátta magaslatokra cseréli. A mese titkos üzeneteket közvetít, soha ki nem mondott, de ezerszer megfogalmazott gondolatokat. A mese érez, éreztet és tágítja az érzékelés határait.

Mindenkinek van egy meséje, ami megírásra született. S bár nem vagyok varázsló, de van egy szeretet tintával töltött varázstollam. aminek hála a mese megszülethet a szórengetegben.

Egyszer volt, hol nem volt…

Hogyan folytatnád a történetet: a tiédet vagy valakiét, aki kedves a szívednek?

Ha van ötleted, a mesét megírom Neked az instrukcióid, megérzéseid, elképzeléseid alapján. És ha szeretnéd fel is olvasom!

Mindenkinek van egy meséje, melyre felnőttként is vár. Mert igazán sohasem szűnünk meg gyermeknek lenni!

Az egyfecske8@gmail.com e-mail címre várom a megkereséseket, s néhány nap leforgása alatt a vágyott történet világra jöhet!