Könyvbemutatók – 2017

Hatalmas élmény, hogy hála a Berzsenyi Dániel Könyvtárnak kisebb településekre is eljuthatok az Öröm ABC könyvvel. Minden alkalommal nagyon sok szeretetet kaptam és próbáltam magamból is minél többet átadni.

Köszönöm nektek!

Október 10 Szentpéterfa: csodálatos, összetartó, nagy létszámú közönség, közösség! 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat, remélem a hallgatóság is. A dedikáláson pedig közelebbről is megismerhettem a szentpéterfai csupa szív lelkületet! Hálásan köszönöm!

Október 6 Andrásfa: csodálatos fogadtatás, terülj-terülj asztalkám (külön nekem cukor, és lisztmentesen készített édesség), kedves, csupaszív emberek, és egy gyönyörű környék, melyet Lili is kiélvezett. Köszönjük a felénk áradó szeretetet!

Május 9, Sárvár, a vár, a születésnapomat megelőző este… Virágcsokor, torta, meghitt beszélgetés, érzelmes felolvasás, érdeklődő közönség, és óriási várséta a lenyugvó nap aranyló köpönyegével a vállunkon. Varázslatos momentumok. 🙂

Április 25, A séi könyvbemutató örök mementó marad az életemben ez biztos. 🙂 A szeretet kézzel fogható volt. Köszönöm az élményt, az érdeklődést! Köszönöm, hogy visszatérhettem oda, ahol Édesapám míg élt, két keze munkájával, kamionok alatt bújkálva kereste a kenyerünket!

Április 11, Katafán is jártunk! 🙂 🙂 Az aprócska település hatalmas szeretettel fogadtak, s a tavasz első orgona csokrával is megajándékoztak minket! 🙂

Március 17, Egyházasdaróc, az egyházasrádóci találkozás nem csak azért marad emlékezetes, mert ez volt az első „kiküldetésem”, hanem a gyerekek, és felnőttek tiszta szívű nyitottsága miatt is.