Öröm ABC

2016. december 8. A dátum, mely születésnapnak járó tisztelettel véste bele magát életem naptárába. Az álmom ezen a csodálatos napon valóra vált. Még mindig várom, hogy felébredjek, hogy valaki jól megcsípjen… S csak lassan fogom fel a tényt, ez már a valóság: jó reggelt, itt vagyok!

Fotó: Ebergényi Istvánné Teri
Fotó: Ebergényi Istvánné Teri

Az Öröm ABC, a könyv…. A könyvem (még leírni is hihetetlen) a Szülőföld Egyesület segítségével, közreműködésével jött létre. A Pannon Lapok Társasága támogatásával minden PLT ügyfélszolgálaton megvásárolható a kötet, az ország négy megyéjében. Az ide befolyó összegeket pedig nekem továbbítják majd. Nyilván a nagyobb könyvesboltokba is el fog jutni elsőszülöttem…

Az Öröm ABC nagyrészt a Vas Népe hasábjain megjelent írásaimat, a blogon fellelhető gondolataimat tartalmazza, néhány csak ebbe a kötetbe szánt vallomással. A struktúrája valóban egy ABC-re hasonlít. A könyv címe, felépítése az én fejemből pattant ki, azzal az egyszerű céllal, hogy a szeretet aprócska útmutatóját nyújthassam át, Nektek.

Fotó: Tóth Arnold
Fotó: Tóth Arnold

A könyvben található írások varázslatos módon életre keltek Laki-Zágon Noémi illusztrációinak hála. Csodálatos alkotásai a szív szavait, szinte megfoghatóvá teszik.

Fotó: Novákné Kovács Heni

Fotó: Novákné Kovács Heni

A tényeken kívül egyelőre nehéz mást írnom, mert pillanatnyilag az öröm könnyei beszélnek belőlem. Mérhetetlen hálát, köszönetet, és szeretetet érzek…. Általatok megszülethetett az álom, mely dédelgetve, rejtve várta beteljesülését…

Az Öröm ABC itt hever az ölemben, s egyre csak azt ismételgetem: nem hiszem el….

Fotó: Novákné Kovács Heni
Fotó: Novákné Kovács Heni

Köszönöm mindannyiótoknak, s remélem a Pannon Lapok Társaságának ügyfélszolgálatain keresztül ti is nemsokára kezetekben tarthatjátok életem csodáját. Bízom benne, hogy a szeretet formálta sorok a Ti szívetekben is viszonzásra lelnek!